Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
30.08.2021
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kıran, Zaferlerle dolu şanlı tarihini 30 Ağustos 1922 tarihinde kazandığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde elde ettiği büyük zaferle taçlandıran ve gücünü dosta düşmana bir kez daha gösteren kahraman Askerimizin bu büyük başarısını 99. yılında bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

30 Ağustos, zamanın en güçlü orduları karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna giden yolda kadını erkeği, genci yaşlısıyla doğusundan batısına kuzeyinden güneyine topyekün bir savunmanın yapıldığı ve büyük bir destanın yazıldığı tarihtir.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinde büyük bir mücadele sergileyerek zafer kazanan ve içinde yaşadığımız çağdaş ve modern Türkiye’yi kuran, başta Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

Ülkemizin huzur ve güvenliği için bugün de aynı inanç ve kararlılıkla mücadele eden ve şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet ve kahraman gazilerimize de sağlık ve esenlikler diliyorum.

Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun…

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI