Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU ASİAD SEÇİLDİ ÖDÜLÜ GENEL BAŞKAN YALÇINKAYA ALDI

YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU ASİAD SEÇİLDİ ÖDÜLÜ GENEL BAŞKAN YALÇINKAYA ALDI
REKLAM ALANI
14.07.2023
A+
A-

YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU ASİAD SEÇİLDİ ÖDÜLÜ GENEL BAŞKAN YALÇINKAYA ALDI

 

 

 

 

 

 

Anadolu Birleştirici Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD ) Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya`nın yurt içinde ve yurt dışında yapmış olduğu çalışmaları meyve verilmeye başladı. Deba Medya ve organizasyon tarafından 2022 ve 2023 yılları arasında ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi en iyi temsil eden içinde barındırdığı akademik isimler bürokratlar iş dünyasının önde gelen isimleri ve çalışmalarıyla milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşu olarak yılın sivil toplum kuruluşu ASİAD seçildi.

Açıklama yok.

Ödül Gecesinde ASİAD `ın yılın sivil toplum kuruluşu seçilmesinden dolayı. Ünlü Sunucu Şenol İpek tarafından Anadolu Birleştirici Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD ) Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya`ya ödülü takdim edildi.

Açıklama yok.

 

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, ödül töreninden sonra şu açıklamalarda bulundu;

Açıklama yok.

bir çok ünlünün ve iş dünyasının spor dünyasının medyanın haber spikerlerinin katılım sağladığı çok önemli bir organizasyonda Deba Medya ve organizasyon tarafından 2022ve 2023 yılları arasında ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi en iyi temsil eden içinde barındırdığı akademik isimler bürokratlar iş dünyasının önde gelen isimleri ve çalışmalarıyla milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşu olarak yılın sivil toplum kuruluşu ASİAD Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Adamları Derneği Olarak bizleri seçmelerinden dolayı ASİAD olarak teşekkür ederim. Bugün ödül törenine katılarak yılın sivil toplum kuruluşu ödülümüzü aldık. Emeği gecen herkese teşekkür ederim. Bizler ASİAD Olarak Ülkemizi Tüm Dünyaya tanıtmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL -ÖZELHABER

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.