Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Vanj ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü binasının açılışı

Vanj ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü binasının açılışı
REKLAM ALANI
18.08.2023
A+
A-

 

 

 

Vanj ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü binasının açılışı

.2023 , Vanj ilçesi

16 Ağustos’ta ulusal barış ve birliğin kurucusu – ulusun lideri, Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Emomali Rahmon, Badakhshan Dağlık Özerk Bölgesi’nin Vanji İlçesinde İlçe Eğitim Dairesi binasını görevlendirdi.

 

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni binası üç katlıdır ve Devlet Bağımsızlığının 35. yıldönümünü kutlamak için Tacikistan Cumhuriyeti Hükümeti’nin desteğiyle inşa edilmiştir.

İnşaat çalışmaları 2020 yılında başlamış olup, bina modern tasarım ve ulusal şehircilik unsurları ile belirtilen dönemde inşa edilmiştir. İnşaat çalışmaları sırasında 50 yerel sakine iş ve iyi maaş sağlandı.

 

 

 

 

Ulusun Saygıdeğer Lideri Emomali Rahmon’a, Vanj İlçesi Eğitim Dairesi’nin yeni binasının 12 çalışma odasına sahip olduğu ve 40 çalışan için tasarlandığı bilgisi verildi. Ofisler binanın 1. ve 2. katlarında yer almakta olup masa, sandalye ve bilgisayarlarla tam donanımlıdır.

Meclis salonu, binanın üçüncü katında inşa edilmiş ve 90 kişiliktir. Salon, yeni sandalyeler de dahil olmak üzere gerekli ekipmanlarla donatılmıştır. Gelecekte burada konferanslar, toplantılar ve diğer eğitimsel ve kültürel etkinlikler düzenlemek mümkündür.

3 odadan oluşan ve bir yatak ile donatılmış olan bu binada küçük bir otel de kurulmuştur.

Vanj İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının toplam alanı 800 metrekareden fazladır.

Yeni bina ısıtma sistemi ile donatılmıştır. Tesisin çalışma odalarının ısınması kış aylarında kendisi tarafından sağlanmaktadır.

 

 

 

 

Badakhshan Dağı Özerk Bölgesi’ne bağlı Vanji ilçesi Maarif Dairesi binasının çevresi ışıklar ve yeşilliklerle süslenirken, ilçe merkezinin imajına ayrı bir güzellik kattı.

Vanj ilçesinde eğitim müdürlüğü binasının yapılıp hizmete açılmasıyla sektör çalışanlarına insana yakışır çalışma koşulları yaratıldı. Artık Eğitim Dairesi çalışanları, faaliyetlerini geliştirme ve genel orta öğretim kurumlarındaki öğrencilerin eğitim ve öğretim düzeyini ve kalitesini yükselterek eğitim alanının gelişimine uygun bir katkı yapma fırsatına sahipler.

Binanın müşterisi devlet kurumu “Okul inşaat ve donatım projesi uygulama merkezi” dir.

Ulusun lideri Emomali Rahmon, yeni tesislerle tanıştıktan sonra, tamamlanan işlerin kalitesine övgüde bulundu ve eğitim çalışanlarından gelecekte eğitim kalitesini artırmalarını, öğrencileri çekmek için bilgi teknolojisinin yaygın olarak kullanılmasını istedi. doğa bilimleri, kesinlik, matematik ve dillere hakim olma çalışmaları yabancılara özel talimatlar ve ödevler verdi.

Facebookheyecan

kaynak:http://www.president.tj/node/31278?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.