Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Türkspor Mannheim ile bir yardım maçı düzenliyor

Türkspor Mannheim ile bir yardım maçı düzenliyor
REKLAM ALANI
03.10.2021
A+
A-

ALMANYA’DA IRKÇILIĞA SEN DE BİR GOL AT!

Alman İş ve Eğitim Enstitüsü (DTI) iş birliğiyle SV Waldhof Mannheim 07, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 18.00’de Carl-Benz Stadyumu’nda Türkspor Mannheim ile bir yardım maçı düzenliyor.

Maç, ‘Schiess Tore gegen Rassismus’ (Irkçılığa karşı gol at!) başlığı altında, DTI’nin ‘Anayasa Günü’ kapsamında düzenlediği çeşitli etkinliklerden birini oluşturuyor.

İki spor kulübü, bu özel hazırlık maçıyla önemli bir taahütte bulunmuş ve yabancı düşmanlığına karşı açık sinyal vermiş oluyorlar. Karşılaşmadan elde edilecek tüm gelir DTI’nin demokrasi, Almanca dil eğitimi ve mesleki bilgilendirme/yönlendirme konularında yürüttüğü eğitim odaklı projeler için kullanılacak.

Karşılaşmanın biletleri tam 7 Euro, indirimli 5 Euro ve 12 yaşına kadar olan çocuklar için 3 Euro’dan satılacak. Biletler, SV Waldhof Mannheim Online-Shop, Waldhof Welt veya Wasserturm Fanshop’tan alınabilecek.

DTI’den yapılan açıklamada, “Destek amaçlı düzenlenen hazırlık maçına gösterilen destekten dolayı herkese şimdiden teşekkür ederiz” denildi.

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL- ALMANYA

REKLAM ALANI