Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

TURGUT BAŞDAŞ `TAN EĞİTİM ÖĞRETİM BİRİNCİ YARIYIL TATİL MESAJI

TURGUT BAŞDAŞ `TAN EĞİTİM ÖĞRETİM BİRİNCİ YARIYIL TATİL MESAJI
REKLAM ALANI
19.01.2024
A+
A-

TURGUT BAŞDAŞ `TAN EĞİTİM ÖĞRETİM BİRİNCİ YARIYIL TATİL MESAJI

Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Genel Başkanı Turgut Başdaş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle mesaj yayınladı.

Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Genel Başkanı Turgut Başdaş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz; 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılının 1. Dönemi bugün itibariyle bitti.

Sevgili Öğrenciler;

Eğitim Öğretim yılının birinci dönemdeki emeklerinizin karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Başarılı olan öğrencilerimizi, gayretleri sebebiyle tebrik ediyorum. Karnesinde notları arzu ettikleri gibi olmayan öğrencilerimizin de, üzülmemelerini diliyorum. Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Zayıf ve güçlü yönlerinizin farkına varmanız ve bir dahaki dönemde eksikliklerinizi tamamlamanız için bir imkândır. Karnenizdeki notlar ne olursa olsun, kendinize olan inancınızı ve güveninizi kaybetmeyin. Azimli ve çalışkan olduğunuz takdirde başarılı olacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Tatilde bol bol kitap okumayı ihmal etmeyin.

Kıymetli Veliler;

Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımızı sadece dönem ya da yıl sonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Çocuklarımızın ikinci dönemde daha da başarılı olmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Sizleri en yakın çalışma arkadaşlarım olarak görüyorum. Çocuklarımızda var olan cevherleri ortaya çıkarıyor ve hassasiyetle işliyorsunuz. Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin, ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin, fedakarlıklarınızın payı çok büyüktür. Kadim şehrimiz Van’ın ve ülkemizin geleceğinin inşası sürecinde, görevini özveri ile yerine getiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarı yıl tatili geçirmelerini diliyor, sevgilerimi sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.