Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Tula’da Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları aktivistleri vatansever grafitiler çizdiler

Tula’da Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları aktivistleri vatansever grafitiler çizdiler
REKLAM ALANI
25.06.2024
A+
A-

Tula’da Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları aktivistleri vatansever grafitiler çizdiler

2024

Büyük Vatanseverlik Savaşı olaylarına adanmış çizimler, “Anlam Duvarları” bölgesel projesinin yeni sezonunun bir parçası olarak oluşturuldu.
Genç Muhafızlar, SVO katılımcılarının çocuklarının Birleşik Rusya’nın kamu desteğinin merkezinde yaratıcı bir ders sırasında çizdikleri bir çizim kompozisyonunu şehir duvarlarından birine boyadı.

“Yeni imaj, genç neslin insanlık tarihinin en korkunç savaşındaki olaylara ve kahramanlara karşı saygılı tavrını yansıtıyor. Özellikle bugün Kuzey Askeri Bölge koşullarında halkımızın başarılarının anısını onurlandırmak çok önemlidir. Bu tür eylemler sayesinde Kahramanların anısını artırmanın ve onu gelecek nesillere aktarmanın mümkün olacağına eminim” dedi MGER bölge departmanı başkanı ve Tula Şehir Duması milletvekili Nikita Burvikov .

“Anlam Duvarları” projesinin 2021 yılından bu yana hayata geçirildiğini ve Tula bölgesi sakinleri arasında oldukça popüler olduğunu hatırlatalım.

Hoparlör
Burvikov Nikita Viktoroviç
Burvikov Nikita Viktoroviç
WFP “BİRLEŞİK RUSYA” destekçilerinden oluşan Tula Bölgesel Koordinasyon Konseyi Üyesi, Tula bölgesindeki RO STK “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” Başkanı, 6. toplantı Tula Şehir Duması milletvekili
#bölgeler
#Burvikov
#Anlam Duvarları
#Tula bölgesi
#duvar yazısı
#Büyük Vatanseverlik Savaşı
#Anma ve Keder Günü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-tule-aktivisty-molodoj-gvardii-edinoj-rossii-narisovali-patrioticheskoe-graffiti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.