Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

LPR’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle hastanenin tıbbi binası ve anaokulu yenilendi

LPR’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle hastanenin tıbbi binası ve anaokulu yenilendi
REKLAM ALANI
18.12.2023
A+
A-

 

LPR’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle hastanenin tıbbi binası ve anaokulu yenilendi

2023,

Tesisler partinin popüler programına göre modernize edildi
Novopskovsky belediye bölgesindeki Belolutsk kentsel köyünde, büyük bir tadilatın ardından Barvinok anaokulunun büyük açılışı gerçekleşti.

Okul öncesi kurumu tüm modern norm ve düzenlemelere uygun hale getirildi: ısıtma sistemi değiştirildi, yeni kapı ve pencereler takıldı, yeni zeminler döküldü ve duvarlar sıvandı. Çalışma Voronej bölgesi bölge şefinin desteğiyle gerçekleştirildi.

“Çocuklarla ilgilenmek her zaman ana görev olmuştur ve olacaktır. Gelecekteki kaderimiz, onlara ne tür bir yetiştirme ve eğitim verdiğimize, hangi koşullarda büyüyüp gelişeceklerine bağlı,” diye belirtti Novopskovsky Belediye Bölgesi başkanı Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Victoria Kaydalova.

Ayrıca Birleşik Rusya’nın halk programına göre Novopskov’daki Novopskov Merkezi Bölge Multidisipliner Hastanesi’nin tıbbi binası yenilendi.

Kurum eski duvar dekorasyonunu ve zemin kaplamalarını söktü, aynı duvarları restore etmek için yüksek kaliteli kaplama ve boyama çalışmaları yaptı, koridorlara, odalara, duşlara, banyolara yeni yer karoları döşedi, yeni ısıtma ve su temini sistemleri kurdu, yeni elektrik kablolama, sıhhi tesisat, kazanlar, oksijen boru hattı, yangın söndürme ve iklimlendirme sistemi.

Yeni binanın bir jinekoloji departmanı ve bir acil servis departmanına ev sahipliği yapması bekleniyor. Binanın ikinci girişi de onarıldı, yeni basamaklar döküldü, giriş kapıları takıldı ve balkon güçlendirildi.

“Böylesine önemli ve büyük bir tesisin onarımını üstlenen Voronej Bölgesi Valisi Alexander Gusev’ye desteği için teşekkür ederiz. kişisel kontrol altındadır. Hastanenin restorasyonu, kaliteyi artıracak ve yerel sakinlere sağlanan tıbbi hizmetlerin türünü genişletecek,” diye belirtti Victoria Kaidalova.

#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#Gusev
#halkın programı
#modernizasyon
#revizyon
#çocuk Yuvası
#hastane
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-lnr-pri-podderzhke-edinoj-rossii-otremontirovali-lechebnyj-korpus-bolnicy-i-detskij-sad

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.