Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

KASAPTAŞI PARKINDAKİ SPOR ALETLERİ VE KOŞU PİSTİ YENİLENDİ

KASAPTAŞI PARKINDAKİ SPOR ALETLERİ VE KOŞU PİSTİ YENİLENDİ
REKLAM ALANI
20.05.2021
A+
A-

Daha yeşil bir çevre, daha modern parklar ve daha sağlıklı nesiller için kolları sıvayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehre yeni yeşil alanlar kazandırırken diğer yandan mevcut park ve yeşil alanlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da vatandaşların huzur ve konforunu her projede ön planda tutarak mevcut parklarda yenileme çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tam kapanma tedbirleri kapsamında vatandaşların sokağa çıkmamasını fırsata çevirerek halkın yoğun olarak kullandığı Kasaptaşı Parkı olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Parkında bulunan koşu pisti ve fitness malzemelerini yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Kasaptaşı Parkı özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak mekânı oluyor. Öyle ki sabahın erken saatlerinde spor yapmaya gelerek zinde kalan da var, akşam yemeğinin ardından yürüyüş yapıp stres atan da bu durumu göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi içerisinde 600 metre koşu pisti bulunan alanda yeni kauçuk zemin kaplama uygulaması yaparak 1000 metreye çıkardı.

Kasaptaşı parkının çerisinde bulunan ve deforme olan fitness oyun gruplarını da yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri, spor ve yürüyüş yapabilecekleri bir ortam hazırladı.

Kasaptaşı Parkını çok sevdiklerini söyleyen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yenileme çalışmalarıyla spor alanlarının daha modern ve kullanışlı olduğunu belirterek başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun diye konuştular.

 

REKLAM ALANI