Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

İyi Parti İstanbul Milletvekili Adayı, Uluslararası İş adamı Ramazan Uğural’dan basın açıklaması

İyi Parti İstanbul Milletvekili Adayı, Uluslararası İş adamı Ramazan Uğural’dan basın açıklaması
REKLAM ALANI
05.05.2023
A+
A-

Açıklama yok.

 

 

 

İyi Parti İstanbul Milletvekili Adayı, Uluslararası İş adamı Ramazan Uğural’dan basın açıklaması

 

 

“ TÜRKİYE, MEVCUT EKONOMİK ÇÖKÜŞÜ AŞABİLECEK GÜCE VE POTANSİYELE SAHİPTİR”

Açıklama yok.

Başta Ukrayna ve Orta Asya ülkeleri olmak üzere çeşitli ülkelerdeki inşaat projeleriyle tanınan ve İyi Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olan işadamı Ramazan Uğural, bir basın açıklaması yaparak, 14 Mayıs’tan sonra Türkiye’de iyi gelişmelerin olacağını, mevcut ekonomik çöküşün frenlenerek piyasalara hareket geleceğini, Türkiye’nin yeniden güven veren güçlü bir ülke imajına kavuşacağını söyledi.

Açıklama yok.
Çeşitli ülkelerdeki 25 yıllık tecrübelerini ve dostluklarını Türkiye’nin hizmetine sunacağını belirten Ramazan Uğural, “Yurtdışındaki her işadamı, Türkiye’nin bir bayrağıdır. Bu sorumluluk duygusuyla hareket eden işadamlarımız ve devletimiz arasında güçlü bir sinerji oluşturulacak ve büyük yatırımların Türkiye’ye gelmesi sağlanacak. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ve liderimiz Sayın Meral Akşener’in Başbakanlığı sürecinde, İyi Parti kadrolarıyla büyük hizmetlere imza atılacak. Bizler de birer nefer olarak, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde yeni bir kalkınma, huzur, istikrar seferberliği başlatacağız” dedi.

Açıklama yok.
Aslen Artvinli olan İyi Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ramazan Uğural sözlerini şöyle sürdürdü:

Açıklama yok.

“TOPLUMA MORAL VEREN SN. MERAL AKŞENER’E TEŞEKKÜR EDERİM”

“Ülkece zor günler geçiriyoruz,vatandaşlarımız temel gıda ihtiyaçlarını temin etmekte bile zorlanıyor böylesi kötü bir ekonomide insanlarımızın gelecekten ümitsiz olduğu,hayallerini ve umutlarını kaybettiği ülkemizde; Duruşuyla, söylemleriyle, insanımıza verdiği güç ile, hayalleri ve umutları yok olmaya yüz tutmuş halkımızın güneşli yarınlar hayali kurmasını sağlayan,toplumumuzun moralini ve inancını tekrar canlandıran İYİ Partimizin Sn. Genel Başkanı Meral Akşener’e çok teşekkür ederiz.

Açıklama yok.

1-Yaşanılabilir Bir Türkiye

Ekonomik olarak tüm kesimlerimizin alım gücünün arttığı, refah seviyesinin yükseldiği, gençlerimizin ülkesini rahatça gezebildiği,istediği telefonu alabildiği istediği kıyafeti giyebildiği emeklilerimizin çalışmak zorunda kalmadan geçinebildiği,aile ve yuva kurmak isteyen kardeşlerimizin kendi ekonomik kazanımları ile yuva kurabildiği, genç kızlarımızın sokaklarda rahatça özgürce gezebildiği sokaklarında güvenlik sorunu olmayan yaşanılabilir, huzurlu, mutlu, güzel bir Türkiye kurmalıyız.

Açıklama yok.

2-Güçlü ve Teknoloji Türkiyesi

Ülkemizin savunma sanayi alanındaki mevcut tüm projeleri desteklenmeli, yeni projeler bir an önce hayata geçirilmeli aselsan,roketsan,tusaş gibi milli kurumlarımız dahada güçlendirilmeli.Savunma sanayimiz çağın şartlarına uygun yüksek teknolojili bir yapıya kavuşturulmalı,,Türkiye kendi çipini üreten,kendi yazılımsal sistemlerini üreten,kendi donanımsal ürünlerini üreten kendi kendine yetebilen ve bunu dünya ülkelerine ihrac eden güçlü ve zengin bir bir ülke olmalıdır.

Açıklama yok.

3-Saygı ve Sevgi Türkiyesi

Açıklama yok.

Ülkemizde son dönemdeki en büyük sorunlardan biride toplumumuzdaki nefret dilidir.Kutuplaşan insanlar , kendi gibi düşünmeyenleri dışlama ötekileştirme gibi durumları etrafımızda ve sosyal yaşantımızda sıkça rastlıyoruz, siyasete ve topluma yeni bir söylem getirerek insanlar arasında sevgi saygı köprüsünü yeniden tesis etmeliyiz farklılıklarımıza rağmen birbirimizi dinlemeyi sevmeyi saygı duymayı öğrenmeliyiz bu toplumsal sürecin dönüşmesinde en büyük rol biz siyasilere düşmektedir.Üzerimize düşen bu vazifeyi İYİ Parti olarak adalet ve hukukun üstünlüğü ilkesini benimseyerek devletin tüm kurumlarında liyakat esasını getirerek renk dil din ırk ayrımı yapmadan tüm halkımızı kucaklayarak bu dönüşümü başlatmalıyız

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.