Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Eyyübiye Kırsalında Yol Seferberliği

Eyyübiye Kırsalında Yol Seferberliği
REKLAM ALANI
26.07.2022
A+
A-

Eyyübiye Kırsalında Yol Seferberliği

Şanlıurfa’nın en büyük kırsal yerleşim alanına sahip merkez ilçesi Eyyübiye’de, yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen yol çalışmaları başladı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmaların startını veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsaldaki mahalle içi yolların tümünü yıl sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Karaali mevkiindeki şantiye sahasında, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarıyla birlikte yol yapım çalışmalarını başlatan Şanlıurfa  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe merkezindeki belediyecilik hizmetlerinin yanında kırsala yönelik hizmetleri de belirli bir program dahilinde sürdürdüklerini, halka hizmette merkez, kırsal ayrımı yapmadıklarını dile getirdi.

Maliyet artışları nedeniyle iki kez ihaleye çıkıldığı halde başlanamayan kırsal mahalle yol yapımı işine bir ay önce yapılan ihalenin ardından başladıklarını ifade eden Başkan Mehmet Kuş, “Şu anda konkasör tesislerimizi kurduk, kırsaldaki mahallelerimize ulaşmaya başladık. İhale öncesinde de belediyemiz imkanlarıyla çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Üç yıla yakın zamandır Eyyübiye kırsalındaki yolların yüzde 80’ini bitirmiştik. Kalan yüzde yirmilik kısmını da yıl sonuna kadar bitirmiş olacağız” diye konuştu.

İlçe belediyeleri olarak mahalle içi yolların sorumlulukları dâhilinde olduğunu ve Eyyübiye kırsal mahallelerinin tümünün mahalle içi yollarını en iyi duruma getirmek için çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Kuş, şu ana kadar kırsal mahalle içi yolların yüzde yetmişini tamamladıklarını ve kalan yüzde otuzluk kısmın da bu yıl içinde tamamlanacağını ifade etti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür ederek, “İnşallah kalan yüzde yirmilik kısmı da kısa bir zamanda tamamlayacağız. Allah’ın izniyle Eyyübiye sahipsiz değil” dedi.

İki Mobil Konkasör Şantiyesi Kuruldu

Eyyübiye Belediyesi’nin kırsal mahallelerdeki yol çalışmalarına stabilize malzemesi taşımak üzere iki mobil konkasör şantiyesi kuruldu. Çalışma başlatılan mahallelere yakın beş ayrı şantiye oluşturulurken, bir milyon ton stabilize malzemesi serimi için 42 damberli kamyon, 5 greyder, 5 silindir ve 5 iş makinesi ile çok sayıda işçi görev alıyor.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/jGnW4JTycLM
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-ZbCGSPylkX

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

REKLAM ALANI