Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

“Birleşik Rusya” siyasette mentorluk deneyimini Transdinyester Yüksek Konseyi ile paylaşacak

“Birleşik Rusya” siyasette mentorluk deneyimini Transdinyester Yüksek Konseyi ile paylaşacak.

“Birleşik Rusya” siyasette mentorluk deneyimini Transdinyester Yüksek Konseyi ile paylaşacak
REKLAM ALANI
24.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” siyasette mentorluk deneyimini Transdinyester Yüksek Konseyi ile paylaşacak
2024,

Avrasya Kadın Forumu’nun tematik oturumunda ortak çalışma olanakları tartışıldı
Sitede BAE, Mısır, Belçika, Belarus ve Tanzanya’dan mentorluk alanında uzmanlar konuştu.

Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Rus Senatör Daria Lantratova , bugün mentorluğun eğitim, bilim ve iş ortamında giderek yaygınlaştığını, siyasetin bir istisna olmadığını belirtti .

“ Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” nin en popüler alanlarından biri Kadın Siyaset Okulu’dur. Yalnızca bu yıl 7 binden fazla öğrenci eğitim kurslarını tamamladı. Proje kapsamında mentorluk konusunu aktif olarak geliştiriyoruz. Özellikle sosyal ve politik alanda çalışmaya karar veren kızlarla çalışıyoruz. Onlar için, öğrencilerinin devlette çalışma konusunda daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olan deneyimli danışmanları seçiyoruz. Sonuçta bir politikacının işindeki asıl şey insanlara hizmet etmektir. Ve bu temel değeri aktarmanın en iyi yolu kişisel örnek vermektir” dedi.

Birleşik Rusya, aynı mentorluk uygulamasını seçime katılan özel operasyon katılımcılarına da genişletmeyi planlıyor.

“Kampanya sırasında çocuklara eşlik ettik ve onlara katılım için özel koşullar sunduk. Şimdi seçilen 308 milletvekilinin her birine deneyimli meslektaşlarımız arasından mentor atamayı planlıyoruz. Savaşçılarımız aslında Anavatan’a olan bağlılıklarını, ülkeyi ve halkı savunmaya hazır olduklarını gösterdiler ve çeşitli düzeylerdeki milletvekilleri ve senatörler, onların siyasette çalışmak için ek beceriler kazanmalarına yardımcı olacak.” diye hatırladı Birleşmiş Milletler Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı. Rusya.

Daria Lantratova, mentorluğun yeni personel hazırlamanın bir yolu olduğunu ekledi.

“Araştırmalara göre gençlerin yarısı ilk işini bir yıl içinde bırakıyor. Ve bir uzmanın bir akıl hocası olduğunda, vurgu maddi refahtan işe olan ilgiye, katılıma, ekip çalışmasına, kendini gerçekleştirme ve geliştirme fırsatlarına doğru kayar. Bu durumda genç uzman, en başından beri kendisine eşlik edilen, eğitilen ve büyümesine yardım edilen yerde kalmaya daha istekli olur. Bu yaklaşım, Başkan’ın Konuşmasında ana hatlarıyla belirttiği personeli tutma ve iş gücü verimliliğini artırma görevini doğrudan çözüyor” dedi.

Transdinyester Yüksek Konseyi Başkanı Galina Antyufeyeva, Rusya’da geliştirilen mentorluk konseptinin diğer devletler için mükemmel bir örnek olduğunu kaydetti.

“Pridnestrovian parlamentosunda mentorluk kurumu geliştirildi – her yeni milletvekili “eski zamancılar” tarafından karşılanıyor ve başlamaya yardımcı oluyor. Gençler için ayrı bir yön var. Ayrıca mentorluk sadece personeli hazırlamanın değil, aynı zamanda kişiye yeni bir açıdan bakmanın da bir yoludur. Kadınları siyasete daha aktif dahil etme fikri bizde gerçekten yankı uyandırdı ve Kadın Hareketi’nin siyasi gidişatı hakkında daha fazla şey öğrenmekten mutluyuz” dedi.

Yakın gelecekte Pridnestrovian aktivistlerin Birleşik Rusya Kadın Siyasi Okulu’nun etkinliklerine ve projelerine dahil edilmesi konusu çözülecek. Böyle bir işbirliği, siyaset alanında uluslararası mentorluğun geliştirilmesinde yeni bir aşamaya başlamamıza olanak tanıyacak.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lantratova
#bölgeler
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya kadın hareketi
#Transdinyester
#işbirliği
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-podelitsya-opytom-nastavnichestva-v-politike-s-verhovnym-sovetom-pridnestrovya

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.