Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

“Birleşik Rusya”, Anavatan Savunucusu Günü nedeniyle bölgelerde vatanseverlik etkinlikleri düzenleyecek

“Birleşik Rusya”, Anavatan Savunucusu Günü nedeniyle bölgelerde vatanseverlik etkinlikleri düzenleyecek
REKLAM ALANI
27.02.2024
A+
A-

 

“Birleşik Rusya”, Anavatan Savunucusu Günü nedeniyle bölgelerde vatanseverlik etkinlikleri düzenleyecek

2024,

Promosyonlar tüm federal bölgeleri kapsayacak
“Birleşik Rusya” aktivistleri, cephe hattında ve hastanelerde Askeri Askeri Bölge katılımcılarını tebrik edecek, Kahraman Masaları açacak, anma törenlerine çiçekler bırakacak ve hastanelerde askeri personel için konserler düzenleyecek.

Rostov bölgesi Yasama Meclisi Birleşik Rusya fraksiyonunun milletvekilleri, LPR’deki ön saflara ekipman ve mühimmat teslim edecek.

St. Petersburg’daki ” Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” aktivistleri, yaralanan SVO katılımcılarını tebrik edecek. Askeri personele yönelik kızak hokeyi antrenmanları düzenlenecek.

Tataristan Devlet Konseyi’ndeki Birleşik Rusya grubunun milletvekilleri ve Genç Muhafızlar, cumhuriyet klinik hastanesinde tedavi gören askeri personel için şenlikli bir etkinlik düzenliyor.

Krasnodar’da, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri, yasama meclisi birinci başkan yardımcısı Nikolai Gritsenko, askeri hastanede tedavi gören askerleri tebrik edecek. Onlara meyve getirilecek. Herson bölgesinde Birleşik Rusya, Margelov taburunun gönüllülerini tebrik edecek ve bir askeri spor oyunu düzenleyecek. “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” katılımcıları bölgedeki askeri hastanelerden birine tatil paketleri bağışlayacak. Ayrıca restore edilen Kültür Evi’nde bayram konseri düzenlenecek.

Stavropol Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın aktivistleri ve destekçileri, Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini ve engellileri tebrik edecek ve onlara hediye setleri sunacak.

Anadyr’de, Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisine, Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesinin bulunduğu yerde okul çocukları tarafından yazılan şükran sözlerinin yer aldığı mektuplar sunulacak.

Altay Cumhuriyeti’nin Turochak köyünde partinin desteğiyle “Biz Sahip Olduğumuzdan Vazgeçmiyoruz!” yardım konseri düzenlenecek.

Magadan Bölge Kukla Tiyatrosu, oyunun bir yardım gösterisini gerçekleştirecek. Kültür kurumunun lobisinde kamuflaj ağlarının dokunması üzerine bir ustalık sınıfı düzenlenecek.

Veliky Novgorod’daki Askeri Zafer Steli’nde Birleşik Rusya üyeleri ve destekçileri şenlikli bir miting düzenleyecek. Birleşik Rusya üyeleri Kaliningrad’da 1.200 muhafız anıtına ve Ulyanovsk’ta Ebedi Ateş’e çiçek bırakacak. Ayrıca Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin desteğiyle SVO katılımcılarına destek amacıyla bir yardım konseri düzenlenecek. “1941-1945 Büyük Vatanseverlik Savaşı’nda Ölenlerin Anısına” Anıtındaki Meçhul Askerin Mezarı’na çiçek ve çelenk bırakılması Kursk’ta da gerçekleşecek.

Ugra’da Birleşik Rusya ve Genç Muhafızlar üyeleri, 23 Şubat’ta SVO katılımcılarının babalarını özellikle tebrik edecekler. LPR’de Birleşik Rusya aktivistleri, SVO üyesi olan çok sayıda çocuk sahibi bekar bir babayı insani bir misyonla ziyaret edecek ve hediyeler dağıtacak.

Nizhny Novgorod bölgesindeki Novosmolinsk garnizonunun Subaylar Meclisi’nde partinin bölge şubesinin aktivistleri, askeri personel ve aileleri için bir şenlik konseri düzenliyor. Nizhny Novgorod İl Orkestrası onlar adına sahne alacak. Genç Muhafızlar da okul çocukları tarafından hazırlanan tebrik kartlarını askerlere dağıtacak.

Astrahan kültür ve rekreasyon parkında “Park Druzhba”, “Birleşik Rusya” nın katılımıyla, Anavatan Savunucusu Günü ve “Yeni Nesil” Spor Altyapısını Geliştirme Merkezi’nde bir konser düzenlenecek – Astrahan bölgesinin tüm stillerde karate şampiyonluğu.

Omsk’taki 93 numaralı okulda, “Birleşik Rusya”, Afganistan’daki muharebe operasyonlarında emektar olan SSCB Kahramanı Vasily Safonov’un onuruna bir Kahraman Masası açacak .

#23Şubat
#Anavatan Günü Savunucusu
#Tebrikler
#SVO katılımcıları
#askeri personel
#MasaKahramanı
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#Rostov bölgesi
#Saint Petersburg
#bölgeler
#Tataristan Cumhuriyeti
#Krasnodar bölgesi
#Gritsenko
#Kherson bölgesi
#Stavropol bölgesi
#Chukotka Özerk Okrugu
#Altay Cumhuriyeti
#Magadan Bölgesi
#Novogorod bölgesi
#Kaliningrad bölgesi
#Ulyanovsk bölgesi
#Kursk bölgesi
#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Astrahan bölgesi
#Omsk bölgesi
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#mitingler
#çiçek bırakmak
#konserler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provedyot-v-regionah-patrioticheskie-meropriyatiya-ko-dnyu-zashitnika-otechestva

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.