Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

“Birleşik Rusya”, Alchevsk Müzik Okulu’na (LPR) ses, aydınlatma ve müzik ekipmanı bağışladı

“Birleşik Rusya”, Alchevsk Müzik Okulu’na (LPR) ses, aydınlatma ve müzik ekipmanı bağışladı
REKLAM ALANI
14.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Alchevsk Müzik Okulu’na (LPR) ses, aydınlatma ve müzik ekipmanı bağışladı

2023

Cumhurbaşkanlığı Kültür Girişimleri Fonu’ndan “Küçük Anavatan Kültürü” parti projesi kapsamında teslim edildi.
Ivan’ın adını taşıyan 1 No’lu Alchevsk Çocuk Müzik Okulu’na iki akustik sistem, multimedya projektörleri, miksaj konsolu, radyo mikrofonları, arkadan aydınlatmalı notalar için orkestra şefi konsolu, arkadan aydınlatmalı müzik standları, ışıklı sahne ve lensli dijital kamera getirildi. Alchevsky.

“Okulumuz uzun zamandır beklenen modern eğitim, prova ve konser salonu ekipmanlarını aldı. Malzeme ve teknik taban uzun süredir güncellenmedi. Artık bu çalışma başladı ve daha yüksek düzeyde tam bilgi sağlayabiliriz” dedi müzik okulu müdürü Tatyana Semenyuk .

Provaya Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri, Alchevsk yönetimi başkanı Albert Apshev katıldı ve okul öğrencileriyle yaratıcı planlar hakkında konuştu.

“Müzik okulunun gelişimine özel önem verilmesi gerekiyor. Öğrenciler ve öğretmenler için modern ve konforlu koşullar yaratmak için her şeyi yapacağız. Yeteneklerini büyük Rusya sahnelerinde göstereceklerine inanıyorum” dedi.

#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#bölgeler
#Apşev
#müzik ekipmanları
#Müzik Okulu
#partiprojeleri
#Küçük Anavatan Kültürü
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-zvukovoe-svetovoe-i-muzykalnoe-oborudovanie-v-alchevskuyu-muzykalnuyu-shkolu-lnr

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.