Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

ASAF ATASOY`DAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 185. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

ASAF ATASOY`DAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 185. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI
REKLAM ALANI
15.06.2024
A+
A-

ASFA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf ATASOY, Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Açıklama yok.

ASFA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Asaf ATASOY, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Ülkemizin dört bir yanında, gece gündüz demeden, büyük bir fedakârlık ve özveri ile görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz.

Açıklama yok.

Kuruluşundan bu yana milletimizin huzuru, güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması için üstün bir görev anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımız; terörle mücadeleden asayişin sağlanmasına, trafik güvenliğinden doğal afetlerde vatandaşlarımıza yardım elini uzatmaya kadar birçok alanda büyük başarılar elde etmiştir.

Açıklama yok.

Çağın gereksinimlerine uygun olarak kendini sürekli yenileyen, modern teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan ve eğitim seviyesini sürekli yükselten Jandarma Teşkilatımızın her bir mensubunun gösterdiği azim, disiplin ve vatanseverlik, milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Onların fedakârlıkları ve kahramanlıkları, vatan sevgisinin en büyük göstergesi olarak bizlere daima ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Açıklama yok.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 185’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla yâd ediyor, fedakâr tüm Jandarma personeline teşekkür ederek sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.