Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

AHMET ASLAN `DAN 11 NİSAN KURTULUŞ MESAJI

AHMET ASLAN `DAN 11 NİSAN KURTULUŞ MESAJI
REKLAM ALANI
10.04.2022
A+
A-

Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan Mesajında tüm Şanlıurfalıların kurtuluş yıl dönümünü kutlayan Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan, kahraman ve fedakâr bir ecdadın torunları olduklarını ve buna layık olmak için çok çalışacaklarını dile getirdi.

Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan şöyle devam etti:

“11 Nisan 1920 günü Urfa’da inancın, cesaretin ve fedakârlığın vuku bulduğu; milletin kendi çabalarıyla düşmanı şehirden kovduğu kutlu bir gündür. Ecdadımızın vatanı ve namusunu korumak adına verdiği kutlu mücadelenin ve sonucunda kazandığı şanlı zaferin 102. yılına ulaşmış bulunuyoruz.

Biz bu şehre hizmet eden yöneticiler olarak ecdadımızın imkansızlıklardan, zorluklardan çıkarak kazandığı bu mücadeleden aldığımız ilhamla bu şehri kalkındıracak hizmetler yapmaya çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin 11 Nisan Şanlı Kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda canlarını feda etmiş Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI