Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Seher Mert, AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu

Seher Mert, AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu
REKLAM ALANI

Devlet Koruması Altında (Yetiştirme yurtlarında )
14 yıl kalmış olan Seher Mert, AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu

-Devlet koruması altında Yurtlarda yetişen çocuklar için devletimizin yeri ayrıdır; devlet bizim anamız, babamız, ailemizdir. Annemin babamın, akrabalarımın yapmadığını yapan, beni koruyan, gözeten, kocaman kanatları altına alan devletime tüm yurtlu kardeşlerim gibi minnettarım dedi.
Devlete olan borcumu da en iyi şekilde hizmet ederek ödemek istiyorum. Bunun için Milletvekili aday adayı olarak yola çıktım.

Açıklama yok.

Bu yolda hayat hikâyemden yola çıkarak; Yurtta büyümüş kardeşlerime, şu an halen kuruluşta kalan çocuklarımıza, gençlerimize, ev hanımlarına umut ışığı olmak, birlikte hareket ederek başarmak, sorunlarına çare ve geleceklerine pusula olabilmek için elimden geleni yapacağım diyen Seher MERT;
Hayatta her zaman mücadeleci ruhum ile azimli, pes etmeyen, hızlı düşünen, çaresizliğin bile çaresinin olduğuna inanan birisiyim. Bu felsefe ile hareket edip iş yaşamına atılarak ilk iş deneyimimi de kendi ailem bildiğim Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda çalışarak başladım. Orada edindiğim bilgi, tecrübe ve deneyimim ile T.B.M.M.’nde Ak Parti Milletvekili danışmanı olarak görev yapan, Seher Mert; hedefinin başarı hikayemden yola çıkarak kendisini çaresiz olarak gören kişilere pusula olabilmektir dedi. Ayrıca benim ailem dediğim devlet koruması altındaki çocuklarımızın, kardeşlerimin sesi olmak ve onlara rol model olmak da istiyorum. İnşallah bu yolda başarı öyküme bir yenisini eklemiş olurum.

Açıklama yok.

​Cumhurbaşkanımızın Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet sloganıyla durmak yok yola devam diyerek, Devletimin, Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar yanındayım diyen AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Seher Mert NİYET HAYIRSA ÂKIBET DE HAYIR OLUR dedi.

MAHMUT BURSA -ANKKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.