Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Rıdvan Söylemez Duyurdu : Kahraman Urfalı

Rıdvan Söylemez Duyurdu : Kahraman Urfalı
REKLAM ALANI
31.07.2021
A+
A-

Rıdvan Söylemez Duyurdu : Kahraman Urfalı

3 kişinin hayatını kaybettiği Manavgat’taki yangın felaketinde kucağında taşıdığı koyunu ile yangın bölgesinden uzaklaşan çocuğun Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez ` in hemşerisi Ceylanpınarlı Ahmet Delen olduğu öğrenildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 kişinin ölümüne çok sayıda da kişinin yaralanmasına neden olan yangının simge ismin Ceylanpınarlı Ahmet olduğunu ülke kamuoyuna açıklayan Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, evladımızla gurur duyuyoruz dedi.

Ülkenin pek çok ilinde başlayan can ve mal kayıplarına neden olan yangınların felakete dönüştüğü illerden biri olan Manavgat’ta yangının yerleşim yerlerine sıçraması sonucu tahliyeler yapıldı. O esnada kucağında taşıdığı koyunu ile yangın bölgesinden uzaklaşan bir çocuk görüntülendi. Yüzünde maskesi, kendi ağırlığında bir koyunu kucaklayan çocuğun fotoğrafı sosyal medyada en çok paylaşım yapılan karelerden biri oldu.

Kendi canının dışında hayvanların da canını korumak için çaba sarf eden çocuğun ailesiyle Manavgat’ta yaşayan Ceylanpınarlı Ahmet Delen olduğu öğrenildi.

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez `de Delen’in fotoğrafını paylaşarak “Şanlıurfa Ceylanpınarlı yüreği dağlar kadar büyük kahraman evladımız AHMET DELEN seninle gurur duyuyoz” diye yazdı

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI