Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER ÖZGÜVEN ‘DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER ÖZGÜVEN ‘DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
15.03.2023
A+
A-

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER ÖZGÜVEN ‘DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özgüven, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özgüven, mesajında şu ifadelere yer verdi;

1915 yılında İtilaf Kuvvetleri’ne karşı Çanakkale Ruhuyla kenetlenen ecdadımız, istiklalini ve istikbalini korumak isteyen bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağını bütün dünyaya göstermiştir.

Küçücük bir kara parçasını ele geçirebilmek için dönemin ”Yenilmez Donanmasıyla” Çanakkale önlerine gelen düşman kuvvetlerinin hesaplayamadığı tek şey vatanı için canlarını seve seve feda edecek Mehmetçik oldu. Karada Türk askerinin isabetli atışları, denizde ise Nusret Mayın Gemisi’nin Karanlık Liman bölgesine gizlice bıraktığı 26 mayın, bir milletin yazgısını değiştirmiştir.

Kurtuluş mücadelemizin temellerinin atıldığı, tarihte eşine az rastlanan kahramanlık destanının canla, kanla, imanla yazıldığı Çanakkale, esaret altında yaşayan bütün mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur.

“Çanakkale Geçilmez” dedirten Aziz Milletimiz, 108.yıl önce olduğu gibi bugün de yarın da vatanına, geleceğine ve bağımsızlığına sahip çıkma azim ve kararlılığını her daim gösterecektir.

Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere topraklarımızı vatan kılan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’ni kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI