Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

ÖMER EROĞLU `NDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

ÖMER EROĞLU `NDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
07.03.2023
A+
A-

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kadınlarımız, toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun yapıtaşını oluşturan ailenin temel unsurudurlar. Hayatın her alanında her türlü fedakârlığı gösteren kadınlarımız, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmektedirler.
İnsan hak ve özgürlüklerinin gelişmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi ile kadınlar, eğitimden bilime, sanattan kültüre hayatın her alanında başarı ile yerini almış ve almaya devam etmektedirler. Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadırlar.
“Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna bizleri muhatap kılan bir anlayışın mensupları olarak, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğimizin özellikle bilinmesini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Milli Mücadele’de ve 15 Temmuz’da gösterdikleri fedakârlık ve vatanseverlik örneğiyle vatanımız ve milletimiz için gövdesini siper eden şehit ve gazilerimizin anneleri ile eşleri başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI