Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

ÖMER EROĞLU `NDAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

ÖMER EROĞLU `NDAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
07.04.2023
A+
A-

ÖMER EROĞLU `NDAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti üyesi AK Parti 28 Dönem Ankara 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı Ömer EROĞLU, Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Açıklama yok.

AK Parti 28 Dönem Ankara 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı Ömer EROĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Emniyet Teşkilatı, yaklaşık iki asırdır Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalışmaktadır.

Bugün, ülkemizde güven ortamının tesisi için görevini kahramanca yürüten Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178. yılını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Polisimiz sadece olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görüntüsü yanında Toplum destekli Polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi, yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır.

Bu vesile ile İlimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, teşkilatımızın tüm çalışanlarına aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyor, sevgilerimi sunuyorum.”

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI