Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Milletvekili Meşhur Memmedov – “Kahraman Özel Kuvvetlerimizle gurur duyuyoruz”

Milletvekili Meşhur Memmedov – “Kahraman Özel Kuvvetlerimizle gurur duyuyoruz”
REKLAM ALANI
05.05.2022
A+
A-

Ülker Piriyeva – AZERBAYCAN
Azerbaycan Parlamentosu Milletvekili Meşhur Memmedov, “Kahraman Özel Kuvvetlerimizle gurur duyuyoruz”, dedi.

“Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev’in belirttiği gibi, 44 günlük Vatan Savaşımız’daki zaferimizde Özel Kuvvetler önemli bir rol oynadı. Kahramanlığın ve cesaretin simgesi olan Özel Kuvvetlerimizle hepimiz gurur duyuyoruz. Evet, 30 Nisan’da Muzaffer Başkomutanı Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Özel Kuvvetler’e hitap etti, bayram tebriklerini iletti ve çok önemli noktalara dikkat çekti. Özel Kuvvetlerimiz başarılı ve onurlu bir yoldan geçmiştir. Tabii ki, her birimizin bu şanlı yoldan gurur duyması güzel.”

Milletvekili Meşhur Memmedov, Cumhurbaşkanı Aliyevin 30 Nisan’da Özel Kuvvetler huzurunda yaptığı konuşma hakkında yorum yaparken bu görüşleri dile getirdi.

Milletvekili – “Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in belirttiği gibi, 44 günlük Vatan Savaşı’ndaki Zaferimizde Özel Kuvvetlerimiz önemli bir rol oynadı.
Elbette bir noktayı özellikle vurgulamakta fayda var. Özel Kuvvetlerimiz tam 23 yıl önce Büyük lider Haydar Aliyev’in talimatıyla kuruldu. Elbette yıllar içinde en modern silahlarla donatıldı. Aynı zamanda Türkiye’de tecrübe kazandılar ve yenilmez bir güç haline geldiler. Evet bahsettiğimiz kahramanların gücünü Nisan 2016 muharebelerinde gördük. Dört gün içinde 2.000 hektardan fazla alanı kurtararak düşmana bir mesaj gönderdiler. Dürüst olmak gerekirse, düşman bu mesajdan sonuç çıkarmadı. Ama 44 gün boyunca devam eden Vatan savaşı sırasında, onlar bir kahramanlık destanı yazdılar. Kısacası kahramanlığın, cesaretin, yiğitliğin ve korkusuzluğun simgesi olan Özel Kuvvetlerimizle gurur duyuyoruz,” – dedi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI