Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

MHP Heyeti, “KÖYÜM BENİM” Sohbet Toplantıları kapsamında Iğdır’daydı

MHP Heyeti, “KÖYÜM BENİM” Sohbet Toplantıları kapsamında Iğdır’daydı
REKLAM ALANI

MHP Heyeti, “KÖYÜM BENİM” Sohbet Toplantıları kapsamında Iğdır’daydı.

Resim

MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin talimatları ile başlatılan Adım Adım 2023 “KÖYÜM BENİM” sohbet toplantıları, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’la birlikte MYK Üyesi Tarkan Toper, MDK Üyesi Taner Gökçek, Iğdır İl başkanı Ersoy İçer, Kars İl başkanı Tolga Adıgüzel, İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. MHP heyeti köylerde kurbanlarla karşılandı.Köy toplantılarına, yaşlısından gencine kadın- erkek, genç-yaşlı yoğun ilgi ve katılım sağlandı.
Resim
Iğdır’ın Aşağıçiftlik, Ortaköy, Hacıağa, Taşburun, Kacardoğanşalı, Kamışlı, Aliköse, Bayraktutan, Kuzugüden ve Akyumak Köylerinde gerçekleşen sohbet toplantılarında konuşan MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, “Pandemi yasaklarının sona ermesiyle birlikte MHP olarak önce 9 bölge toplantısı, ardından 81 ilde “Adım Adım 2023; İl il Anadolu” programları, sonrasında da bütün ilçelerde “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programları düzenleyerek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şimdi de “Hedef 2023; Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” ile milletin efendisi köylülerimizle buluşuyor, hasbihâl ediyoruz.

Resim

2023 seçimlerinin ülkemizin geleceği, birlik ve beraberliği açısından önemine değinen Karadağ, “ABD’nin kanatları altına girerek, Demirtaş ve Kavala’ya özgürlük vadederek, terör örgütleriyle ortaklık kurarak iktidar olmaya kalkanlar, seçim akşamı hüsrana uğrayacaklardır. Bir takım yerlerden talimat almadan aday bile belirleyemeyenlerin elbette bu ülkeye bir hayrı dokunmayacaktır. Bunu aziz milletimiz gayet iyi bilmektedir.

Resim

MHP’nin kararı belli, duruşu nettir; Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dır.” ifadelerini kullandı.

Resim
Seçim bölgesi olan Iğdır’a 2018’den bu tarafa yapılan ve yapımı planlanan yatırımlardan da bahseden Karadağ, “MHP ve Cumhur ittifakı olarak Iğdır ilimizin uzun yıllara dayanan sorunlarını birer birer çözüyoruz. Hepinizin malumudur ki şehrimizin ciddi bir alt yapı ve içme suyu problemi vardı. Bakanlarımız ve genel müdürlerimizle görüşmelerimiz neticesinde bu problemleri giderdik ve çalışmalar devam ediyor. Verimli arazileriyle bir tarım şehri olan Iğdır’ımızın sulama sorununu çözecek Tuzluca Kapalı Depolama Barajı, Aliköse, Göktaş ve Alibeyköy Göletlerinin yapımını bütçeden geçirdik. Ünlendi barajının tamamlanması için de ek bütçe çıkardık. Ayrıca 70 adet sondaj çalışmasının ilk etapta 30 tanesinin yapımına başlandı.İlimizin ihtiyacı olan Otogar, millet bahçesi, yürüyüş yolu ve parklar yapıldı ve yapılıyor.

Resim

Kars’tan Iğdır’a, buradan da Nahcivan’a ulaşacak Demiryolu projesi bütçeye alındı. Böylece Iğdır, Zengezur koridorunun açılmasıyla Türkiye’den Orta Asya ve Çin’e kadar uzanacak ticaret yolunun kavşak noktası olacak inşallah.

Resim

Eğitim alanında ilimizin ihtiyaçlarını gidermek adına 19 okul, 272 derslik, 1 pansiyon, 350 kişilik çok amaçlı salon yapımı için 350 milyonu aşan dev bir yatırım aldık. Yineilimizin ihtiyaç duyduğu Spor kompleksleri, yüzme havuzları, halısahalar ve hizmet binalarının yapımı için 400 milyona yakın yatırım bütçesi almayı başardık.

Resim

Kıymetli hemşerilerim, göreve geldiğimiz günden beri Iğdır’ımızın beklentilerini her mecrada dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz; sorunlarını birer birer çözecek azim ve inançtayız. Bu, memleketime ve siz kıymetli hemşerilerime benim boynumun borcudur.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.