Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ

MEHMET NURİ SAMANCI `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ
REKLAM ALANI
15.02.2023
A+
A-

SERVET SAMANCI –YUSUF SAMANCI AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Huzur-u İlâhi’ye yükseltildiği Miraç Gecesi, her bir Müslüman için manevi bir terfi ve O’nun İlahî teveccühüne mazhar olabilme anlamlarını içeren müstesna bir gecedir.

 

Kul olarak sıkıntıya ve zorluklara düçar olduğumuz zamanlarda, samimi yakarışlarımızla yardım niyaz ettiğimiz Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini bizlere gösteren Miraç’tan, beş vakit namaz, Bakara Suresi’nin son iki ayeti ve ümmetinden Allah’a ortak koşmadan ölen kimselerin affedileceği müjdeleriyle dönen Peygamber Efendimiz (SAV), tüm müminlere en kıymetli hediyeleri getirmiştir.

 

Yüce Yaradan’a samimi hislerle sığınma fırsatını bizlere sunan Miraç Kandili’ni manasına uygun olarak idrak etmek için çaba sarf etmeliyiz. Bu kutlu geceyi, ilahi emirlere tam anlamıyla teslimiyet göstermek ve ruhumuzu tüm kötü hasletlerden arındırarak günahlarımızdan halas olmak için fırsat bilmeliyiz.

Bu vesileyle, muhterem Ağrılı halkımızın, Aziz Milletimizin ve bütün İslâm Âleminin Miraç Gecesini tebrik ediyor, bu kutlu gecenin tüm insanlığın huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Tüm deprem şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

REKLAM ALANI