Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
20.06.2021
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kıran, ülkesi, ailesi, çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, her türlü soruna göğüs geren, mücadele eden babaların yaşlılıklarının mutlu ve huzurlu geçmesi için herkese sorumluluk düştüğünü belirtti.

Kur’an’ da anne ve babaya saygıyla, titizlikle davranılması gerektiğine ilişkin ayetlerin bulunduğunu hatırlatan KIRAN , “Babalara saygı geçmişi ve geleceği sahiplenmektir. Ailenin her bireyi gençlik ve sağlıklı yıllarında ailesi için büyük fedakârlıklar yapan babalarını, yaşlılığında da yalnız bırakmamaladırlar. Farklı gerekçelerle evlerinden uzaklaştırılan yaşlı anne ve babaların huzur evlerinde hak etmedikleri bir yalnızlık yaşadıklarını görüyorum. Yüzyıllar boyunca evlerimizin başköşesinde oturan, torunlarının yaşamına, ailenin birliğine büyük değer katan yaşlıların, özelikle de babaların farklı gerekçelerle huzur evlerine yönlendirildikleri acı bir gerçektir. Aile ortamına şefkate, merhamete, çocuklarının sevgisine, ilgisine yardımına en çok muhtaç oldukları dönemde farklı gerekçelerle yaşlılarımız huzur evlerine bırakılıyor” ifadelerini kullandı.

“Babalar ailenin temel direğidir”
Güçlü ülkelerin, güçlü ailelerden, güçlü ailelerinde güçlü babalardan oluştuğunu vurgulayan KIRAN, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Babalık, annelik koşulsuz sevgidir. Hiçbir hesaba dayanmaz. Büyük fedakârlıklarla yetiştirdikleri evlatlarının, torunlarının, yanında geriye kalan yaşamlarını tamamlamak isterler. Dinimiz, geleneklerimiz, aile kültürümüz, ahlaki kriterlerimiz bunu gerektiriyor. İslamiyet evlatlarını bu konuda birinci derecede sorumlu kılıyor. Dinimiz anneye babaya öf demeyi bile yasaklamıştır. Babaların sadece bu özel günde değil, her zaman desteklenmesi gerekiyor. Çabalarına, emeklerine, hayata dair verdikleri çabaya diğer aile bireyleri destek verdikçe, saygı ve sevgi gösterdikçe babaların motivasyonu artacaktır. Bu vesileyle bütün babaların babalar gününü kutluyorum.”

MUHAMMED FURKAN YİĞİT –ANKARA

REKLAM ALANI