Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

HALİLİYE’DE YENİ PARKLAR İLE YEŞİL ALAN MİKTARI ARTIRILIYOR

HALİLİYE’DE YENİ PARKLAR İLE YEŞİL ALAN MİKTARI ARTIRILIYOR
REKLAM ALANI
20.05.2022
A+
A-

 

 

 

HALİLİYE’DE YENİ PARKLAR İLE YEŞİL ALAN MİKTARI ARTIRILIYOR
Haliliye Belediyesi tarafından yeni park yapım çalışmaları ile yeşil alan miktarı artırılırken, mevcut parklar ağaç ve çiçek ekimleri ile güzelleşiyor.

Bir 10 kişi ve açık hava görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “yeşilin ve doğanın kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bir 5 kişi, ağaç, açık hava ve yazı görseli olabilir
İlçeye kazandırılan yeni parklar ile yeşil alan miktarını arttıran ekipler, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan peyzaj çalışmaları ile rengarenk çiçekler, park ve bahçelerde toprakla buluşturuluyor. Yazın gelmesiyle parklar rengarenk çiçeklerle güzelleştirilirken, ilçeye kazandırılan yeni parklarla da yeşil alan miktarı artırılıyor. Bu kapsamda Ahmet Yesevi Mahallesinde yeni park yapım çalışmalarını tamamlayan ekipler, ağaç ekimleriyle bölgeyi yeşillendiriyor.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, çim ve yazı görseli olabilir
YIPRANAN KAMELYALAR İLK GÜNKÜ GÖRÜNÜMÜNÜ KAZANIYOR
Yemyeşil bir Haliliye için yürütülen çalışmaların yanı sıra Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Atölyesinde ise yıpranan piknik masaları ve banklar yenileniyor. Atölyede aşamalardan geçen kamelyalar, ilk günkü görünümlerini kazanarak, yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bir 7 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Öte yandan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü 444 22 63 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen taleplere de anında dönüş sağlayarak, vatandaşların iletilerini çözüme kavuşturuyor.

 

 

 

REKLAM ALANI