Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

HAKAN YÜKSEL, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

HAKAN YÜKSEL, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
REKLAM ALANI
13.06.2022
A+
A-

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin ve milletimizin huzur, can ve mal güvenliğini sağlama görevini üstün bir görev anlayışı ve fedakârca yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

1839 yılında kurulan Türk Jandarma Teşkilatı 183 yıldır Devletimizin temel yapı taşlarından birisini oluşturmakta, güzel yurdumuzun her köşesinde, sorumluluk alanında emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması ve kendisine verilen diğer görevlerin ifası amacıyla, üstün bir gayret ve büyük bir vatan sevgisiyle çalışmalarını devam ettirmektedir.

Vatan savunmasında, emniyet ve asayişin sağlanmasında ve bizzat müşahede ettiğim terörle mücadelede fedakârca hizmetleriyle Milletimizin takdirini kazanan Türk Jandarma Teşkilatımız, sahip olduğu imkân ve kabiliyetlerle, yüksek vazife şuuruyla, iyi eğitilmiş nitelikli personeliyle, üstlenmiş bulunduğu görev ve sorumlulukları, her zaman özveri, azim ve kararlılıkla yerine getirmiştir ve getirmeye devam etmektedir.

Asli görevinin yanı sıra verdiği sosyal ve kültürel hizmetlerle halk ile Devlet arasında önemli bir köprü oluşturan, vatandaşlarımızın Devletimize olan güveninin artmasına katkı sağlayan Türk Jandarma Teşkilatımızın, bundan sonrada; çağdaşlaşan ve modern yapısıyla bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır.

Bu düşüncelerle; Ülke genelinde olduğu gibi “Huzur Kenti” olarak bilinen İlimizde de güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde çok önemli katkıları olan Jandarma Teşkilatımızın 183 . Kuruluş Yıldönümünü içtenlikle kutluyor, birlikte görev yaptığımız tüm çalışma arkadaşlarıma kazasız belasız hayırlı görevler diliyorum. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimiz, vatanımız ve Devletimiz uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI