Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Geleceğin Tasarım Kodlarını Keşfetmeye Hazır mısınız?

Geleceğin Tasarım Kodlarını Keşfetmeye Hazır mısınız?
REKLAM ALANI
22.04.2021
A+
A-

Geleceğin Tasarım Kodlarını Keşfetmeye Hazır mısınız?

‘Geleceğin Tasarım Kodlarını Keşfedin’ temasıyla yola çıkan ve ‘Connection Days’ platformunun 4. dijital etkinliği olan ‘Decor & Design Conference’ı organize ettiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

05-06 Mayıs 2021 tarihlerinde dijital olarak gerçekleşecek Decor & Design Conference konuşmacıları yerlerini almaya başladılar!

İki gün boyunca her biri birbirinden değerli ve alanında uzman mimar ve tasarımcılar sektördeki yeni trendleri ve geleceğin tasarımlarını mercek altına alıyor. Ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabileceğiniz konferans programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Kaynak: Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş

REKLAM ALANI