Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Gaziler, SVO katılımcıları, sporcular: Bölge sakinleri, Birleşik Devlet Duması-2024’ün ilk gününde sandık başına geldi

Gaziler, SVO katılımcıları, sporcular: Bölge sakinleri, Birleşik Devlet Duması-2024’ün ilk gününde sandık başına geldi
REKLAM ALANI
14.09.2024
A+
A-

Gaziler, SVO katılımcıları, sporcular: Bölge sakinleri, Birleşik Devlet Duması-2024’ün ilk gününde sandık başına geldi

2024,

Ülkenin hemen hemen her yerinde seçimler yapılıyor.
Rusya Kahramanı, Kuzey Askeri Bölge üyesi Amyr Argamakov, Altay Cumhuriyeti’nin Ongudai bölgesindeki oy verme merkezinde seçimini yaptı.

“Seçimlere katılmak sadece bir hak değil, aynı zamanda her vatandaşın ülkeye ve kendisine karşı görevidir. Herkesin sesi büyük önem taşıyor ve duyulması gerekiyor” diye vurguladı.

Sudarushka halk topluluğu üyeleri Trans-Baykal Bölgesi’nde oy kullandı. “Her zaman tüm sosyal ve politik olayların ortasındalar. Birleşik Rusya’nın Uletovsky yerel şubesinin genel sekreteri Larisa Panova, ” Her zaman bir bütün olarak oy veriyorlar ve yurttaşlarını da bunu yapmaya teşvik ediyorlar” dedi .

Oylamaya ayrıca özel harekât gazisi Yarbay Igor Brik de katıldı . Volgograd Bölgesi, Uryupinsk’teki sandık merkezi, 95 yaşındaki Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi, ev cephesi çalışanı Nina Dmitrievna Forofonova tarafından ziyaret edildi . “Seçimlere kişisel katılım geleneği büyük önem taşıyor. Bu sadece gençlere örnek teşkil etmekle kalmıyor, aynı zamanda özgürlük mücadelesi ve seçme hakkı ile ilgili tarihin ve değerlerin hafızada korunmasına da yardımcı oluyor” diye vurguladı . parti .

Kemerovo bölgesinde seçim komisyonu üyeleri fahri madenci, ev cephesi çalışanı, emektar Yakov Yakovlevich Zaretsky’nin evine geldi . Kırım’da, Kuzey Askeri Bölge üyesi gazi Kirill Chebyshev, ailesiyle birlikte, üçüncü toplantıda Cumhuriyet Devlet Konseyi, şehir ve köy meclislerine milletvekilliği seçimlerinde oy kullandı. Kirill Chebyshev, “Sadece cumhuriyetimizin bundan sonra hangi yolu izleyeceğine değil, aynı zamanda çocuklarımız için nasıl bir gelecek seçeceğimize, onların nasıl yaşayacaklarına da karar veriliyor” dedi.

Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisi Nikolai Fedorovich Kolesnik sandık merkezini ziyaret etti . Tula’da 101 yaşındaki gazi pilot Nikolai İvanoviç Kulpov evinde oy kullandı . “Kamusal hayatta her zaman aktif rol aldım ve almaya devam ediyorum” dedi.

Oylamaya ayrıca Arsenal futbol kulübü genel müdürü Valery Grinovsky , kaleci Mikhail Levashov ve kulüp akademisinin teknik kadrosu katıldı. “Bugün Arsenal futbol kulübünün personeli birlik gösterdi. Ülkenin geleceği yalnızca size ve bana bağlı” dedi Valery Grinovsky.

Tek Oylama Günü’nde neredeyse ülke genelinde seçimler yapılıyor. Bölgelerde bölgesel ve yerel düzeyde milletvekilleri için oy kullanılıyor: Rusya Federasyonu’nun kurucu kuruluşlarının 13 yasama meclisinde, bölgesel başkentlerin 21 şehir dumasında seçimler yapılıyor. Ayrıca Anadyr ve Abakan şehirlerinin belediye başkanları ve 25 bölge başkanı seçiliyor. Devlet Duması milletvekillerinin ara seçimleri tek görevli seçim bölgelerinde düzenleniyor. Ayrıca yerel özyönetim organlarındaki 33,7 binden fazla yetki değiştirilecek.

#Altay Cumhuriyeti
#bölgeler
#Trans-Baykal bölgesi
#Panova
#Tuğla
#Gureenkova
#Volgograd bölgesi
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#Zaretsky
#Kırım Cumhuriyeti
#Tekerlek sürücüsü
#Tula bölgesi
#Levashov
#EDG2024
#seçim2024
#seçim kampanyası
#oy
#gaziler
#SVO katılımcıları
#sporcular
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/veterany-uchastniki-svo-sportsmeny-zhiteli-regionov-prishli-na-izbiratelnye-uchastki-v-pervyj-den-edg-2024

, , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.