Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Galina Karelova: İhtiyacı olan yaşlılara yardım sürekli olmalı

Galina Karelova: İhtiyacı olan yaşlılara yardım sürekli olmalı
REKLAM ALANI
16.01.2022
A+
A-

Galina Karelova: İhtiyacı olan yaşlılara yardım sürekli olmalı

Birleşik Rusya gönüllüleri ve ülke çapındaki Eski Nesil parti projesinin üyeleri, onları Yeni Yıl tatillerini kutladı
Emek gazileri ve Büyük Vatanseverlik Savaşı, konuklar ve sosyal hizmet kuruluşlarının çalışanları için şenlikli etkinlikler düzenlediler.

Mini konserler, çay partileri, Yılbaşı oyuncakları yapma atölyeleri, spor yarışmaları, quizler ve diğer çevrimiçi eğlence etkinlikleri düzenlendi. Ayrıca parti projesi temsilcileri, gazilere hediyeler ve kişisel koruyucu ekipman dağıttı.

Eylemlerde çeşitli seviyelerdeki senatörler ve milletvekilleri aktif rol aldı.

Ryazan bölgesinde Her Eve Yeni Yıl etkinliği kapsamında aktivistler, sosyal hizmet uzmanlarıyla birlikte evde sosyal hizmet alan vatandaşlara hediyelik eşya ve yılbaşı kartları takdim etti.

Bryansk bölgesinde, üçüncü yaş üniversitelerinin öğrencilerine yönelik yılbaşı ışıkları ve toplantıları düzenlendi. Evde sosyal hizmetlerde bulunan vatandaşların yaşam alanlarının temizlenip süslendiği “Bir, iki, üç, Noel ağacı, yan!” Yılbaşı kampanyası düzenlendi.

Tyva Cumhuriyeti’nde, Khakassia ve Udmurtia’da “gümüş” gönüllüler için şenlikli bir sanat gecesi düzenlendi – emek gazileri için bölgelere turistik geziler.

Moskova’daki proje koordinatörü Inna Svyatenko , “Yeni Yıl arifesinde, Eski Nesil projesi çerçevesinde, 3.5 binden fazla gaziye ve Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın malullerine yiyecek sepetleri teslim etmek mümkün oldu” dedi .

Ayrıca parlamenterlerle yapılan görüşmelerde insanları endişelendiren bir takım meseleler de kısa sürede çözüme kavuşturuldu.

Böylece, çok hızlı bir şekilde, Birleşik Rusya’nın Yasenevo’daki bölgesel şubesinin Do Good gönüllü hareketinden gönüllüler, Moskovalıyı önce hastaneye götürdüler ve muayeneden sonra onu eve getirdiler.

Federasyon Konseyi Başkan Vekili Galina Karelova parti projesinin federal koordinatörü ” Yaşlı Nesil ” e göre parti projesinin ana amacı , yaşlıların kendilerini yalnız hissetmemeleri, geleceğe güvenmeleri, dikkat ve özen hissetmeleridir. .

“Yeni Yıl sadece herkesin mucizelere inandığı harika bir tatil değil, aynı zamanda yardım etmek için başka bir fırsattır. Aynı zamanda, desteğe ihtiyacı olan insanlara verilen bakımın sürekli olması gerektiğini hatırlamak önemlidir” dedi.

Galina Karelova’ya göre, sosyal ve tıbbi hizmetlerin kalitesini iyileştirmek, uzun süreli bir bakım sistemi ile ihtiyacı olanların tam kapsamını sağlamak ve geriatri ve rehabilitasyon bakımını iyileştirmek için sistematik çalışmaya devam etmek gerekiyor.

Galina Karelova, “Yaşlı nesli desteklemek için bir önlemler sisteminin geliştirilmesi, 2022’de Eski Nesil parti projesinin uygulanması için bir öncelik haline gelecek.” dedi.

Kaynak:https://er.ru/activity/news/galina-karelova-pomosh-nuzhdayushimsya-pozhilym-grazhdanam-dolzhna-byt-postoyannoj

REKLAM ALANI