Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Fuarlarımız Eylül Sonu İtibariyle Başlıyor

Fuarlarımız Eylül Sonu İtibariyle Başlıyor
REKLAM ALANI
24.09.2021
A+
A-

Fuarlarımız Eylül Sonu İtibariyle Başlıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 nedeniyle, her sektörde olduğu gibi fuarcılık alanında da bir değişim yaşandı. Bu sürede fuarlarımızı dijital ortama taşıdık. Katılımcılarımız, ziyaretçilerimiz ve iş ortaklarımızla dijital dünyada bir araya geldik.

Dünyada ve Türkiye’de aşılanma konusunda yakalanan ivme ve alınan geniş tedbirler sayesinde, artık fiziksel fuar ortamlarında da buluşmaya başlıyoruz.

Sektör profesyonelleri tarafından her yıl heyecanla beklenen fuarlarımızın kapılarını, çok yakın zamanda yeniden açacağız. Eylül ayı sonundan itibaren sırasıyla, ISK-SODEX ISTANBUL, WIN EURASIA ve Automechanika Istanbul Plus fuarlarımızı organize edeceğiz.

Ziyaretçi kaydınızı fuarlarımızın web sitesinden gerçekleştirmeyi unutmayın!

ISK-SODEX ISTANBUL | 29 Eylül – 2 Ekim 2021
www.sodex.com.tr

WIN EURASIA | 10 – 13 Kasım 2021
www.win-eurasia.com

Automechanika Istanbul Plus | 18 – 21 Kasım 2021
automechanika-istanbul.tr.messefrankfurt.com

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.

Büyükdere Cad. Şarlı İş Merkezi No:103 B Blok Kat:5 34394 Mecidiyekoy, İstanbul / TURKEY
Marka: Hannover Fairs Turkey
Mersis Number: 0457054633600014
Telefon.: +90 212 334 69 00

Söz konusu ticari e-posta, Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik’in 6. maddesinin 3. Fıkrasına dayanılarak veya elektronik ticari ileti alımına onay vermiş olmanız nedeniyle gönderilmiştir.

Gönderim listemizden çıkmak için buraya tıklayınız.

REKLAM ALANI