Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

CEVDET YILDIRIM `DAN ”15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN ”15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” MESAJI
REKLAM ALANI
13.07.2022
A+
A-

CEVDET YILDIRIM `DAN ”15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” MESAJI

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım mesajında; “Halkımız 15 Temmuz gecesi vatanımıza, ülkemize, milletimize ve demokrasimize el uzatan vatan hainlerine gereken dersi fazlasıyla vermiştir” dedi

Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain kalkışmanın Beşinci yıl dönümü için yayınladığı mesajda, “Ülkenin her karışına el uzatan, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak bu aziz millet hain kalkışmaya topyekûn dur deyip vatanına, bayrağına, demokrasisine sahip çıktı” ifadelerine yer verdi.

Yıldırım, yayımladığı mesajın devamında şunları kaydetti:

“15 Temmuz 2016’da bu kahraman vatanın evlatlarına silah doğrultan vatan hainlerinin tüm planları bozguna uğradı. Aziz ve fedakâr halkımız göğsünü tank ve silahlara siper ederek canları pahasına vatanlarını korumuşlardır. Halkımız 15 Temmuz gecesi vatanımıza, ülkemize, milletimize ve demokrasimize el uzatan vatan hainlerine gereken dersi fazlasıyla vermiştir. Hain kalkışma gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokaklara çıkan her vatandaşımız, vatanı için hainlere yanıt veren her vatandaşımız unutulmamalıdır ki Çanakkale ecdadının torunlarıdır.

Bizim gücümüz, kudretimizin örneği zaten tarihimizde saklıdır. Milletimiz çok büyük badireleri her zaman tek yürek, tek vücut olarak bertaraf etmeyi başarmıştır. Meydanları darbecilere teslim etmeyerek, hainlere fırsat tanımayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize hürmet ve saygılarımı iletiyorum. Emanete beraber sahip çıkacağımız tüm genç ve çocuklarımızı da sevgi ile kucaklıyorum. Tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI