Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

“Beyefendi” olan sahnelerin sert adamları kimdir?

“Beyefendi” olan sahnelerin sert adamları kimdir?
REKLAM ALANI
29.12.2021
A+
A-

İzmir’den başlayarak hızla adını duyuran ve görünüşe göre kendilerine daha çok maruz kalacağımız “Beyefendi”, ilk bestesini 2019 yılında yayınladı. Peki sadece isimleri “Beyefendi” olan sahnelerin sert adamları kimdir?

Açıklama yok.
3 büyükler Yiğit, Ozan ve Barış tarafından 2016 yılında kurulan ve 5 kişilik olma özelliğini hiç bozmayan “Beyefendi, duyduklarında “işte bu adamlar bizimle çalmalı” hissi uyandıran Doğuş ve Alus’un da sırasıyla gruba katılmasıyla son halini aldı.

Açıklama yok.
Pop müzik kültürünün her alanda var olan yükselişine rağmen hala kendi tarzlarını koruyarak, hard rock, prog rock, metal, heavy metal efsanelerini kendi yorumlarıyla ve oluşturdukları özel repertuvarlarıyla İzmirli dinleyicileriyle buluşuyorlar.
Her geçen gün büyüyen kendine has dinleyici kitlesinin yanında farklı müzik zevklerine sahip kişileri etkilemeyi de başarıyorlar. Gerek sahne performansları gerekse fiziksel büyüklükleriyle sahneyi tam anlamıyla doldurarak sundukları müzik ziyafetinin yanında, eğlenceli sahneleriyle seyircileriyle buluşuyorlar.

Açıklama yok.
Geçtiğimiz yıllar içinde söz ve müziği gruba ait olan “Yeniden Başla”yı yayımlayıp, ardından Aşık Veysel bestesi olan “Güzelliğin On Par’etmez”i Kıraç ile birlikte yorumlayan Beyefendi, yeni teklisi Affetmeden’i Kıraç Sanat etiketiyle yayımladı.

MUSTAFA DENİZ

Açıklama yok.

REKLAM ALANI