Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

BEKİR AYAZ CEMEVİ’NDE CEME KATILDI

BEKİR AYAZ CEMEVİ’NDE CEME KATILDI
REKLAM ALANI
15.01.2023
A+
A-

BEKİR AYAZ CEMEVİ’NDE CEME KATILDI

Açıklama yok.
Renkli simasıyla toplumun tüm kesimlerini kucaklayan deneyimli spor yöneticisi ve akademisyen Bekir AYAZ  İstanbul Pendik Güvenç Abdal Aydos Cemevi’nde düzenlenen görgü Cemi’ne katıldı.

Açıklama yok.

AYAZ’A SICAK KARŞILAMA

Dernek başkanı Hüseyin KOCA ve Hz Ali’ye gönül veren Alevi vatandaşlar tarafından sıcak bir atmosferde yoğun ilgi ile karşılandı.

Açıklama yok.

Dernek başkanı Hüseyin KOCA, Sefa ÖZTÜRK, Hasan ŞEKER ve Ali KOCA ’dan oluşan alevi dedeler ve Cem için gelen Alevi vatandaşlar ile birlikte yoğun ve sıcak bir karşılama gerçekleştirildi . Karşılama heyetı AYAZ’ a aramızda bulunmasından dolayı duydukları memnuniyeti aktardı ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Açıklama yok.

Bekir AYAZ: Zülfikar kuşanan yiğitlere selam olsun. Ehl-i Beyt ve Hz Ali sevenlerini yürekten selamlıyorum. Hz Ali Şah-ı velayettir. İki cihan murtazanın dostu, kevserin sakisi, Ebu Turap’tır. Haydari kerrardır. Hz Muhammed (SAV) peygamber efendimizin dediği gibi “Ali’yi sevmeyen beni sevemez, Beni sevmeyen Allah(CC ) ‘ı sevemez .Ali bendendir. Bende Ali’denim dedikten sonra,

Açıklama yok.

Bizim yolumuz hak Muhammed Ali yoludur. Kıldan ince kılıçtan keskindir.Yolumuzdan dönmeyeceğiz ve dönenlerin safından olmayacağız dedi.

Açıklama yok.

Başkan Hüseyin KOCA’ya dönerek,koca yürekli başkanım.Can dostum güzel insan!Bundan sonraki süreçte Allah kısmet ederse Devlet erkanı ile görüşüp Pendik’te üst düzeyde daha büyük bir Cemevinin inşasını birlikte yapacağız ve Hepinizin kardeşi olarak bu sözü size veriyorum dedi, daha sonra Görgü Cemi’nin yapılacağı cem salonuna geçti.

 

Abdullah YİĞİT (İSTANBUL)

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI