Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

BAYKANIN BEKLENEN ADAYI İŞ İNSANI ZEKİ GÖKTAŞ

BAYKANIN BEKLENEN ADAYI İŞ İNSANI ZEKİ GÖKTAŞ
REKLAM ALANI
01.12.2023
A+
A-

BAYKANIN BEKLENEN ADAYI İŞ İNSANI ZEKİ GÖKTAŞ

AK Parti Baykan Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Zeki Göktaş, AK Parti Baykan İlçe Başkanı Cahit Gümüş `ü ziyaret ederek. AK Parti Baykan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını resmen açıkladı.

Açıklama yok.

AK Parti Siirt Baykan Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Göktaş, Deneyimli Gazeteci Abdullah Yiğit `e aday adayı olmasından dolayı açıklamalarında bulundu. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Baykan ilçemize hizmet etmek için AK Parti `mizden aday adayı oldum. İlçemizi iktidar ile birleştirmek için ekibimiz ile beraber Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın yol arkadaşları olarak bizde her zaman olduğu gibi bugünde partimize ve milletimize ilçemize ülkemize hizmet etmek için bizde aday adayı olduk. İlçemize güzel projelerimiz ile hizmet etmek için tam donanımlı ekibimiz ile çalışmalarımız devam etmektedir.

Güzel İlçemiz Baykan ilçemizde her zaman vatandaşlarımız ile beraber her zaman işyerlerimizin kapıları halkımıza açık telefonlarımız 24 saat açık halk ile esnaf ile her zaman iç içe olan İş İnsanı Zeki Göktaş olarak Halkın Desteği ve teveccühü ile aday adayı oldum. İnşallah aday oluruz. İlçemize hizmet etmek için elimizden geldikçe. Güzel projelerimizi hayata geçireceğiz. Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.