Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

BAŞKAN SAMANCI `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
24.07.2021
A+
A-

SERVET SAMANCI -AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Samancı, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basını’nda sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın 113. yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu.

Samancı , “Basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Basın doğru, yansız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vermek, olumsuzlukları sorgulamak, kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak, toplumu aydınlatma işlevini yerine getirmek konusunda önemlidir.

Yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir.

Ağrı İlimiz ve Ülkemizin tanıtımı noktasında üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışmalarına devam eden basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle basın ilkelerine göre mesleklerini tarafsız bir şekilde yerine getiren başta Ağrı ilimiz ve Ülkemizin basın mensuplarına olmak üzere tüm basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor. ”ifadelerinde bulundu.

REKLAM ALANI