Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

BAŞKAN SAMANCI `DAN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN 23 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
23.04.2021
A+
A-

BAŞKAN SAMANCI `DAN 23 NİSAN MESAJI

SERVET SAMANCI –ANKARA
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Samancı, Aziz milletimizin kurtuluşuna zemin hazırlayan, milli egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yıldönümünü kutlamanın onuru ile sevgili çocuklarımızın bayram sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi, kader birliği yapmış, istiklal ve istikbal mücadelesini elbirliğiyle, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Kurulduğu ilk günden bu yana milletimizin hür sesi olan TBMM, hürriyetimizin, egemenliğimizin ve demokrasimizin sarsılmaz kalesidir. 101 yıldır milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarının çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel ve dünyanın tek evrensel bayramıdır.
Sevgili Çocuklar;

Her yıl alanlarda coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Covid-19 salgını sebebiyle bir arada kutlayamıyor olmanın burukluğunu yaşasak da inanıyoruz ki, bu günler yakın zamanda geçecek ve bizler, sağlıklı ve mutlu günlerde yeniden bir araya gelerek, coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisanlarda buluşacağız.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle başta sevgili çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bayramın dünyanın bütün çocuklarına sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.

REKLAM ALANI