Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
16.10.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yürüksoy mesajında, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) İslam Alemi başta olmak üzere tüm dünyaya ve insanlığa barış, merhamet, hoşgörü olmak üzere pek çok iyi duygu ve davranışının en güzel ve kalıcı örneklerini gösterdi” ifadelerini kullandı.

Başkan Yürüksoy mesajında şunları söyledi:

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’ın dünyaya gelişinin yıl dönümünü idrak ediyoruz. Kargaşanın, ayrışmanın, bilgisizliğin hakim olduğu bir çağda Hz. Muhammed (s.a.v) İslam Alemi başta olmak üzere tüm dünyaya ve insanlığa barış, merhamet, hoşgörü olmak üzere pek çok iyi duygu ve davranışının en güzel ve kalıcı örneklerini gösterdi, bizlere en kutsal mirası bıraktı. Peygamber Efendimizin rehberliğinde tüm dünya coğrafyası ve insanlık fikri, ahlaki olarak en büyük aydınlanmasını yaşamıştır. Aradan geçen yüzyıllara rağmen bugün de Peygamber Efendimizin yol göstericiliğinde, bizlere bıraktığı bu eşsiz emaneti korumanın manevi hissiyatını en kalbi şekilde yaşıyoruz.

Peygamberimizin doğum günü olan bu kutsal günün sağlık, barış, huzur, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde yaşanmasını temenni ediyor, İslam Alemi başta olmak üzere, tüm dünya coğrafyasına ve yurttaşlarımıza Hayırlı Kandiller diliyorum”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI