Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Reşad Mecid’e nezaket ziyaretinde bulunduk

Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Reşad Mecid’e nezaket ziyaretinde bulunduk
REKLAM ALANI
28.09.2022
A+
A-

Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Reşad Mecid’e nezaket ziyaretinde bulunduk

1453 Kral Medya başkanı, Azadmedia.az Türkiye temsilcisi Abdullah Yiğit ve Azerbaycan temsilcisi ve Azadmedia.az Editörü Ülker Piriyeva ile birlikte Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Reşad Mecid’e nezaket ziyaretinde bulunduk.
Kendisini yeni görevinden dolayı tebrik etdik.

Ziyaret esnasında haber ajansımızın çalışmaları ve kurumsal yönetim konusunda görüş alışverişinde bulunduk.

Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Reşad Mecid, “Basının gücü demek, bizim gücümüz demektir. Türkiye ve Azerbaycan devletleri arasında ne kadar güçlü basınımız olursa, bizlerde bir o kadar güçlü oluruz.” – Dedi.

1453 Kral Medya başkanı Abdullah Yiğit, “Dünyanın en dinamik basın yayın ajanslarından biri olan 1453 Kral Medya haber ajansı bünyesinde 70 haber portalı ile bütün Türk dünyası adına medya sektöründe öncül projelerle hizmetinizdedir.” – Dedi.

Azerbaycan Basın Konseyi başkanı, aynı zamanda Azerbaycan gözde gazetesi olan “525-ci Gazetesi” Genel Yayın Yönetmeni Reşad Mecid beyefendiye hoş sohbetleri ve misafirperverliyinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ofis ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI