Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

Altın Melek Ödül”leri Sahiplerini Buluyor…

Altın Melek Ödül”leri  Sahiplerini Buluyor…
REKLAM ALANI
13.08.2021
A+
A-

Olcay Kutluca’nın Düzenlediği “Altın Melek Ödül”leri Sahiplerini Buluyor…

Olcay Kutluca’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Olcay Kutluca Media’nın düzenlediği Altın Melek Ödülleri sahiplerini buluyor.

Yönetim kurulu başkanı Olcay Kutluca “15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan törenimizde sanatçı ve gazetecilerimizden oluşan jüri komitemizin oyları ile adaylar seçilecek olup sanat ve basın camiasının önemli isimleri yer alacaktır. Altın Melek ismi yaptığımız sosyal sorumluluk projelerinden geliyor. Bu yıl ki törenimizin sloganı “Onlar Yoksa Biz De Yokuz. Bu gecenin sponsorluk gelirlerini sokak hayvanları ve yangında zarar gören ormanlık alanlar için kullanacağız” dedi.

 

REKLAM ALANI