Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

AK PARTİ ŞEBİNKARAHİSAR İLÇE BAŞKANI NEJAT OKUYAR, GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. YILMAZ CAN `A TEŞEKKÜR ETTİ

AK PARTİ ŞEBİNKARAHİSAR İLÇE BAŞKANI NEJAT OKUYAR, GİRESUN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. YILMAZ CAN `A TEŞEKKÜR ETTİ
REKLAM ALANI
15.12.2021
A+
A-

Türkiye `nin en başarılı Ak Parti İlçe Başkanlarından Giresun Şebinkarahisar Ak Parti ilçe Başkanı Nejat Okuyar, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can `ın Bugün ilçede yaptığı ziyaretlerden dolayı Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e açıklamalarda bulundu.

Açıklama yok.

Ak Parti Şebinkarahisar ilçe Başkanı Nejat Okuyar , Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can hocamızı ilçemizde misafir ettik..

Açıklama yok.

Giresun Üniversitesi bünyesinde ilçemizdeki yerleşke de öğretime devam eden, 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek okulumuz, 2 yıllık Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulumuz ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun gelişimleri konusunda her zaman desteğini yanımızda bildiğimiz hocamızı ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk..

Açıklama yok.

Yüksekokullarımız tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Hamsi Şenliğine” birlikte katılım sağladığımız kıymetli Rektörümüze; bu vesileyle Yüksek okullarımızın talep ve ihtiyaçlarını iletme fırsatı bulduk, destek istedik..

Açıklama yok.

Önümüzdeki günlerde basta Rektör Hocamız ve ilgililerle yapacağımız toplantılarla okulumuzun kısa, orta ve uzun vadeli gelişim planlarını değerlendirecek ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz..

Açıklama yok.

Yoğun gündemine rağmen bu organizasyon da öğrencilerimizi yalnız bırakmayan ve ilçemizi ziyaret eden kıymetli Rektörümüze, Rektör Yardımcımıza şahsım ve ilçemiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-GİRESUN –Özel Haber

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI