Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’den Berat Kandili mesajı

AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’den Berat Kandili mesajı
REKLAM ALANI

AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi’den Berat Kandili mesajı

Bangladeş Dostluk Grubu Başkanı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Ekrem Çelebi, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ramazan ayının müjdecisi olan; günahların bağışlanacağı, ilahi rahmetle gönüllerimizin dolacağı, mübarek üç aylar içinde yer alan Berat Gecesi’ni idrak edeceğiz.

Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri; mili ve manevi değerlerimizi, sosyal dayanışma ve kaynaşma arzularımızı daha da güçlendirerek toplum olarak birbirimize kenetlenip, kendimize ve insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatacak, Yüce Yaradan’ın kullarına sonsuz bir lütufla bereket ve şifa kapılarını ardına kadar açtığı müstesna zaman dilimlerinden birisidir

“Ülke olarak son yüzyılın en şiddetli depremini yaşadık. Asrın felaketinden sonra daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz zor günlerden geçiyoruz. İnşallah bu hasarı da ele ele gönül gönüle vererek dayanışma ve kardeşlik ruhu ile atlatacak, depremzede kardeşlerimizin yaralarımızı saracağız. Böyle mübarek geceler, Kur-an ile buluşma, Hz. Peygamberin sünnetiyle hayat bulma imkanı sunar. Cenab-ı Allah’ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, içtenlikle yapılan duaların kabul edileceğini haber veren Berat Gecesi, ilahi affa ve rahmete ulaşmak için bir fırsat kapısıdır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; tekrar depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bu anlamlı gece hasebiyle Ağrı’lı hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, Allah’ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesinin; milletimiz ve tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.