Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ağrı °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
16.10.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Arslan , mesajında; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyayı şereflendirdiği geceyi Mevlid Kandili olarak hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gecenin başta ilimize, ülkemize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu geceyi idrak ederken peygamberimizi ve o’nun sünnetlerini daha iyi anlamak gerekmektedir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlid Kandili’nde bu sevgimizi daha da derinleştirip, yüreklerimizde yaşayarak bu geceyi idrak ediyoruz.

Bu mübarek gecenin bin yıllık kardeşliğin ülkemizde sarsılmadan artarak devam etmesine, dünyanın dört bir yanında yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI